De verschillende faciliteiten bij ons op de camping

Een overzicht van alle voorzieningen bij ons op de camping.
Bij minicamping de Zandbooi hebben wij in 2021 een gloednieuw sanitair geplaatst met een fijne afwasplaats buiten.
Aangezien de camping vroeger een oude manege was kunt u ook uw paard meenemen op vakantie en is er nog altijd een zandbak beschikbaar om in te rijden. De hele camping beschikt over gratis Wi-Fi, ook is het mogelijk uw honden mee op vakantie te nemen tot max. 2 honden.

Sanitaire voorzieningen

In 2021 hebben wij een nieuw toiletgebouw aangelegd in de achterzijde van de manege. Het toiletgebouw is van alle gemakken voorzien en wordt goed schoongehouden. In elke ruimte zijn 2 toiletten en 2 douches waar u voor 50 cent ruimschoots warm kunt douchen (zo’n 8 minuten).
Toiletpapier en handzeep zijn aanwezig.

Voor het toiletgebouw vindt u de afwasplaats met 2 wasbakken en voldoende aanrechtblad om uw spullen te zetten.

Aan de ingang van het terrein vindt u het chemisch toilet waar de cassette geleegd kan worden.

Parkeren

Net achter de manege voor de kampeervelden ligt een grote geasfalteerde parkeerplaats hier kunt u gratis uw voertuigen parkeren.

Bij aankomst kunt u 1 keer het veld oprijden om uw spullen uit te laden en daarna bij vertrek voor het inladen. Tussentijds over de kampeervelden rijden is niet gewenst.

Paarden op de camping

Westkapelle is een prachtige omgeving om met uw paard op pad te gaan. Op de stranden van Domburg kunt uw bijvoorbeeld in de avonduren een prachtige rit maken.

Bij ons op de oude manege kunt u ook terecht met uw paard. In de aangelegen weilanden kan uw paard vrij rondlopen of u kunt gebruik maken van een buiten paddock. Binnenstalling is helaas niet mogelijk. Neem vooraf graag altijd even contact op over de mogelijkheden.  

Contact

Oude zandweg 29/31, 4361 SK, Westkapelle

Privacy verklaring